BPI is als een van de eerste bedrijven in Nederland in het bezit gekomen van het Keurmerk Plaagdiermanagement, daarnaast mochten wij al het Certificaat NEN-EN-ISO 9001 in ontvangst nemen konden wij daar het Certificaat Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende VCA aan toevoegen. Al onze medewerkers zijn inmiddels in het bezit van het diploma VCA-Basis. Hiermee geven wij aan dat plaagdierbestrijding een zeer serieuze zaak is en dat wij er alles aan doen om de hoge mate van service en kwaliteit tegenover onze cliënten te waarborgen.

Voor u is dit het beste bewijs dat u met BPI (al 47 jaar !) zaken doet met een topbedrijf!

   

Het ISO Certificaat NEN-EN-ISO 9001:2015 is ons kwaliteitmanagementsysteem op het gebied van het geven van adviezen en uitvoeren van werkzaamheden ter voorkoming en zo nodig bestrijden van plaagdieren en is voor u de zekerheid dat BPI doet wat ze zeggen!

 

Met het Certificaat Keurmerk Plaagdiermanagement voldoen wij aan de eisen zoals gesteld in de kwaliteitsnorm van de Nederlandse Vereniging Plaagdier Management Bedrijven. Hiermee is BPI een van de eerst bedrijven in Nederland welke hiervan in het bezit is! Op deze manier geven wij aan dat Kwaliteit bij ons een zeer serieuze aangelegenheid is.

 

 

Wij kunnen onze klanten (kostenloos) een volledig digitaal logboek aanbieden met de mogelijkheid om trendanalyses samen te stellen. Met ons AllSan IRIS systeem beschikt u altijd, online, direct over de juiste gegevens, documenten en rapporten. Plattegronden worden eenvoudig voorzien van lokaaspunten met daarbij de bijzonderheden en adviezen welke zijn geconstateerd tijdens de inspectie bezoeken. Meldingenen en bezoek bezoeknotificaties kunnen eenvoudig worden toegevoegd. 

Vraag meer informatie via ons contactformulier!